ORDU / ALTINORDU - Altınordu İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem kurul toplantısı 6 Şubat 2023 Pazartesi gerçekleştirilecektir. Önemle duyurulur.

Ock

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

ALTINORDU İMAM HATİP ORTAOKUL MÜDÜRLÜĞÜ

Ock

Okulumuz  e Twinning Kulübü danışman öğretmenleri ve öğrencileri Z kütüphanede yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Ock

Okulumuzda e güvenlik kapsamında güvenli internet kullanımı ve ipuçlarını içeren panomuz danışman öğretmen eşliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanıp sergilenmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından , 8. Sınıf öğrencilerimize Üst Eğitim Kurumları (lise tanıtımları ) ile ilgili seminer düzenlenmiştir.

Ara

Altınordu Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ, Öğrencilerle  İmam Hatip Camiinde Sabah Namazında buluştu.Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın yapıldığı buluşmada, dualar edildi.

Program topluca çekilen fotoğrafın ardın ikramlarla son buldu.

Ekm

5. Sınıf sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi  tarafından "Verimli Ders Çalışma Teknikleri " semineri yapılmıştır.

Kas