ÇEDES PROJESİ kapsamında bugün "Hz.Ali'yim" etkinliğinde Hz.Ali tanıtıldı

May

KTS kapsamında öğrencilerin  milli - manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında  önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat  alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere Türkçe ögretmenleri tarafından çeşitli etkinlikler  yapıldı. Öğrencilerimizin milli - manevi duygularını geliştirmek için edebiyat dünyasında eserleriyle iz bırakan önemli şair ve yazarlarımızla ilgili okul panosu hazırlandı, belgeseller izlendi. Ayrıca öğrencilerimizin bu  önemli eserlerde yer alan şiir,  kıt'a ve beyitleri ezberlemeleri ve sonrasında yorumlayabilmeleri için sınıflarda şiir dinletileri düzenlendi.

Kur'an Kardeşim

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ögretmeni Filiz Memiç Şener   koordinesinde  'Kur'an Kardeşim ' projesi uygulanmaya devam ediyor. Öğrencilerin birbirini desteklemesiyle Kur'an-ı Kerim okumayı sevdirmek amaçlanmıştır.

May

Hedef 2023  LGS Projesi kapsamında , ilimiz İmam Hatip Okullarının koordinatörleri ile tecrübe aktarımı toplantısı düzenlenmiştir.

May

Çedes projesi kapsamında her hafta bir sahabe etkinliğinden "Bugün ben Ayşe'yim" konusuyla Hz.Ayşe tanıtıldı.

Gelin tanış olalım,

İşi kolay kılalım,

Sevelim sevilelim,

Dünya kimseye kalmaz!

Sevgi ve hoşgörü aşığı, büyük Türk mutasaavıfı,Yunus Emre'yi  şiirleriyle anıyoruz.

Değerler kulübü ögrencilerinin yapmış olduğu etkinlikte tüm gün tenefüslerde şiirler okunarak değerli şairimizi yad ettik.

May

Okulumuz kız öğrenci sınıfları ile Nevşehir Amasya illerine tarihi ve kültürel amaçlı tur düzenlenmiştir. Gezi düzenlenen illerimizin tarihi ve turistik bölgeleri rehberler eşliğinde gezilmiştir. Gezide öğrencilerimize eşlik eden başta okul müdürümüz Muhammet TRABZON  ve öğretmenlerimiz Esra GÜNEY,SELMA USTA' ya teşekkür ederiz.

May

Çedes projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor. Okul müdürümüz Muhammet Trabzon ve değerli ögretmenlerimiz ile depremzede ögrencilerimize ev ziyareti yaparak hasbihalde bulunduk.

May

Ögrencilerimizle birlikte huzura durmak, yanyana saf tutmak, ibadeti uygulayarak sevdirmek maksadıyla, namaz etkinliklerimiz daha önce olduğu gibi yine devam ediyor.

Nis

Okul rehberlik servisimiz tarafından okulumuz yönetici ve öğretmenlerine "Kriz yönetimi,öfke ve stres ile başa çıkma yollarına" yönelik seminer düzenlenmiştir.

Nis

Motivasyon etkinlikleri kapsamında değerler kulübünün planlamış olduğu kızlar arası voleybol, erkekler arası futbol müsabakaları başlamıştır. Depremzede ögrencilerimizin de  katılım sağladığı bu etkinliklerde ; ögrencilerimizin kaynaşması, sınav kaygılarının giderilmesi, moral- motivasyonun yükseltilmesi amaçlanmıştır. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmeni Filiz Memiç Şener tarafından yürütülen bu etkinlik tüm ögretmenlerin desteğiyle devam edecektir.

Nis

Öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verilmiştir.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yılı münasebeti ile okulumuzda tören düzenlenmiştir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan etmiş olduğu bayram, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikler eşliğinde kutlanmıştır.Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayının son günlerinde,Kuran okumaya geçen öğrencilerimiz tarafından depremde vefat eden kardeşlerimiz icin hatim indirildi,dualar okundu.

Nis

Okulumuz Kalite Takip Sistemi başlığı altında akademik gelişim, kariyer planlama alanında 2022 yılında mezun olan ve okulumuzda dereceye giren eski öğrencilerimizi ağırlamaya devam ediyor. Nisan ayı içinde 2022 mezunlar 1. miz Yaren Sena GÜNER ve 2022 yılında okulumuzdan dereceyle mezun olan Özlen Nazlı YILMAZ, okulumuz öğretmenlerinden Erol YILMAZ’ın koordinatörlüğünde 8. Sınıf öğrencilerimizle bir araya gelmişlerdir. Görüşmede lise eğitimi ve LGS hazırlık sürecinde yaşadıkları deneyimleri okulumuz son sınıf öğrencileriyle paylaşmışlardır. Kendilerine ve bu görüşmeyi düzenleyen okulumuz öğretmenine teşekkür ediyoruz.