ORDU / ALTINORDU - Altınordu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanır.

Nis

Masa Tenisi ve Taekwondo sportif alanlarında il genelinde dereceye giren 5/B sınıfından İrem BODUR (Taekwondo Ordu İl Üçüncüsü) ve 5/D sınıfından Hamza YÜKSEL DURAN (Masa Tenisi Ordu İl Üçüncüsü)  öğrencilerimiz okul müdürlüğümüzce ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerine, okul rehberlik servisi tarafından TBM eğitimleri kapsamında “Tütün Bağımlılığı ve Korunma Yolları”ile ilgili seminer gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz velilerine , Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler  Müdürlüğü Şiddet Önleme  ve İzleme Merkezinde  görevli psikolojik danışman Hande Pazar ve sosyal çalışmacı Aylin Kılıç tarafından “ Kadına Yönelik Şiddet “ konusunda seminer düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz velilerine, okul rehberlik servisi tarafından “ Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirilmiştir.

Nis

Ramazanın rahmeti ve bereketini hissetmek ve öğrencilerimize o manevi havayı yaşatmak için geleneklerimizi okulumuza tasıyoruz.

Okulumuz din kultürü ve ahlak bilgisi ögrt. Filiz memiç şener tarafindan organize edilen RAMAZAN SANDIĞI etkinligimiz başlamıştır. Toplanan paralar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır.

Rabbimiz, bu Ramazanı yüreklerimize ferahlık, acılarımıza derman eylesin.

Nis

From Dream To Pen projemizin mart ayı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mart ayı çalışmamız için okulumuzun ve şehrimizin tanıtım videolarını hazırladık ve ortak okullarımızla paylaştık

Nis

Projemizde kullanmak için Altınordu İmam Hatip Ortaokulu olarak kişi avatarlarımızı oluşturduk ve okul panomuzda sergiledik .

Nis

From Dream To Pen projemiz için mart ayı çalışması olarak öğrencilerimizle ve ortak okullarımızla birlikte logo ve afiş çalışması yaptık ve projemizin logosunu belirlemek için bir anket hazırladık .

Nis

Altınordu İmam hatip Ortaokulu olarak projemizi yürütmek için öğrenci seçimi yapıldı ve öğrencilerimize proje tanıtımı yapıldı. Nelerin yapılabileceği  üzerine sohbet ettik ve bir plan hazırladık .

Nis

Okulumuzun da ortak olduğu eTwinning projesi From Dream To Pen / Hayalden Kaleme , mart ayı itibariyle başlamıştır . Mart ayı çalışması olarak öğretmen tanışma toplantısı yapılmıştır. Toplantıda tanışma , görev dağılımı ve kullanılacak Web 2.0 araçları konuşulmuştur.

Nis

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Romanya ortaklı “Stop Peer Bullying” adlı e Twinning projemizin öğretmen ve öğrenci tanışma webinarları gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerin Mart ayı çalışmaları okul panomuzda sergilenmiştir.

Nis

Onbir ayın  Sultanı  mübarek  Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen  iftar yemeğinde 8 /B Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Aysun Karaveli ve Nebahat Kır  ile biraraya geldi.

Mrt

Okul Müdürümüz Muhammet TRABZON, okulumuz öğretmenlerine eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusunda seminer verdi. Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ve bilgilendirme yapan okul müdürümüze teşekkür ederiz.