Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı itibari ile okulumuzda 5.sınıf a başlayan öğrencilerimize yönelik veli toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz rehberlik servisi tarafından Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri konulu sunum yapılmıştır.

Haz

8. Sınıfa geçen öğrencilerimize yaz dönemi DYK ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi yıl sonu karne töreni okulumuz bahçesinde düzenlenen program ile gerçekleştirilmiştir. Törende sınıf düzeyi bazında dereceye giren öğrencilere ödül takdim edilmiştir. Karne törenimiz öğrencilerimize aileleri ile güzel bir tatil geçirmeleri temennisi ile son bulmuştur.

Haz

Okulumuz 7. ve 8. sınıf erkek öğrencileri öğretmenleri Salih Güney, Nedim Ün ve Fatih Demetgül rehberliğinde Nevşehir ve Konya illerine 9-12 Haziran arası gezi düzenlemişlerdir. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okul müdürümüz Muhammet Trabzon tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik "ÇALIŞMA VE YÖNETİMDE PROTOKOL VE DAVRANIŞ KURALLARI" konulu seminer verilmiştir.

Haz

Ordu İl genelinde gerçekleştirilen Güreş müsabakalarında okulumuzu İl üçüncülüğüne taşıyan öğrencimiz Abdulbaki Öksüz'ü tebrik ederiz.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile Ordu Fen Lisesi ve Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesine gezi düzenlenmiştir.

May

Hedef LGS kapsamında 7. sınıf velilerimize  , LGS adayı öğrencilerimiz ile  yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi verilmiştir.

May

KTS kapsamında Okul bahçelerine oturma alanları (bank vb.) oluşturuldu.

May

Okul rehberlik servisimiz tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize LGS öncesi “Dikkat ve Odaklanma” semineri düzenlenmiştir.

May

İlimizin güzide öğretmenlerinden kendisini eğitime adamış OBB Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek dersleri öğretmeni sevgili Nurşen GÜNEY okulumuz öğretmen ve öğrencilerine İslam'da tesettürün önemi konusunda bilgilendirdi. Davetimize icabet ettiği için kendisine teşekkür ederiz.

May

Ebru Sanatı: Kitreyle, yoğunlaştırılmış su üstünde, özel hazırlanmış boyalarla oluşturulan desenlerin kağıt üzerine aktarıldığı süsleme sanatıdır.

Ebru sanatı suyun üzerindeki renklerin danslarıyla  doğanın mucizesini yansıtır. Gözlerimize değil kalplerimize hitap eder. Her anında süprizler barındırıp hayal gücüyle, kalplerimize hitap eder.

May

ÇEDES projesi kapsamında her hafta bir sahabe tanıyoruz. " Bugün ben Ömer'im "  etkinliğiyle Hz.Ömeri tanıyoruz.

May

Milli ve manevi değerler kapsamında Çanakkele Zaferi, Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere Şühedayı anma programları düzenlendi ve hatimler indirildi.