Ock

Hepimiz çok iyi biliyoruz  ki , gelecek geçmiş üzerine kurulur.
Geçmişini iyi  bilen , geçmişini sağlam temellere oturtan , geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp, geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar. Bu vesileyle siz  öğrenciler , bu dönem sonunda kendinizle girişeceğiniz bir iç muhasebeyle, yeni bir başlangıç yapma şansını yakalayacaksınız. Bu sayede ikinci döneme daha dinamik başlayacak ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacaksınız.

Elbette bir insan üç beş rakamla ölçülemeyecek bir  değerdir ; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki; notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz.

5,6,7,8.sınıf düzeylerinde dereceye giren öğrenciler ve not ortalamaları;

5.SINIFLAR:                                                              ORTALAMA

1.   5-A  MERYEM SAĞIR                                                               97.65

2.   5-C HAMZA   KAYMAK                                                           97.39

3.   5-C  UBEYDULLAH   KARATAŞ                                             97.15

6.SINIFLAR

1. 6-B  AYŞENUR  GÜL                                                             99.86

2. 6-B    SARE  NİSA   AKSOY                                                   99.25

3. 6-C   ALİ HAMZA UYGUN                                                     98.81

7.SINIFLAR

1. 7-B    ECRİN GÜNEŞİM DEMİREL                                          99.07

2. 7-A     ZEYNEP YILDIRIM                                                       97.96

3. 7-B     ZÜMRANUR   AVCI                                                      97.90

8.SINIFLAR

1. 8-C  MUHAMMED YORGUN                                                 99.28

2.8-C  İRFAN    TEKİN                                                          98.55

3.8-A  HAYRUNNİSA   SARI                                                    98.54

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

LGS hazırlık sürecinde olan 8. sınıf öğrencilerimize “Etkili Test Çözme Teknikleri “ semineri yapılmıştır.

Ock

“Hayalimdeki Meslek “projesi kapsamında okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Fatih Anadolu Lisesi, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ordu Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesinin tanıtımı yapılmıştır. Tanıtımda emeği geçen ilgili okul rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ock

"Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir"

Peygamber Efendimiz (sav)'in duasına nail olmayı niyaz ediyoruz.

Altınordu imam hatip ortaokulu oğrencilerinin hazırladığı üç aylar panosuyla mubarek günlere dikkat çektik.

Sınıflar arası futbol mücadelesi

Sevgi ve kardeşliğin yaygınlaşmasına öncülük eden 8. Sınıflar futbol müsabakalarına başladılar.

Ara

İnsanoğlu dünyadan topladıklarını değil,dağıttıklarını alıp gider.Filistin'e destek icin düzenlemis olduğumuz kermeste toplanan 57.120 TL teslim edilmiştir.

Kermeste emeği geçen öğretmenlerimize,her zaman yanımızda olan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Altınordu İmam Hatip Ortaokulu olarak iman varsa imkan da vardır diyerek İsrail zulmü altındaki Filistin'e maddi anlamda bir destek sağlayabilmek için yaptığımız kermeste mahalle esnaflarımızda bizden desteğini esirgemedi.

Ara

"Bir kimse kardeşine yardım ettiği müddetçe  Allah da ona yardımını sürdürür." ( Müsned,II,274)

Altınordu İmam Hatip Ortaokulu olarak iman varsa imkan da vardır diyerek İsrail zulmü altındaki Filistin'e maddi anlamda bir destek sağlayabilmek için kermes yaptık.

KERMESTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

Genç Seda Kur'an -ı Kerim'i Güzel okuma yarışması nda Zübeyir  Amiri il üçüncüsü olmuştur.

Ara

Altınordu İmam Hatip Ortaokulu olarak iman varsa imkan da vardır diyerek İsrail zulmü altındaki Filistin'e maddi anlamda bir destek sağlayabilmek için kermes yapmaya karar verdik.

Kıymetli velilerimiz olarak sizlerin de kermese teşrifini bekliyoruz.

TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI ÖĞRENCİLER VE VELİLER İLE BİRLİKTE KUTLANDI

Ara

5.sınıf öğrencilerimiz; 12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çektiler. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Din kardeşlerimize yapılan zulme şahit olduğumuz bu günlerde ; aklımız, kalbimiz, yaramız,ulaşamadığımız yarimiz Filistin'e vefamızı anlatıyor ve dua ve desteklerimizle mücadele etmeye çalışıyoruz.

Mescid-i aksayı gördüm düşümde

Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu

Varıp eşiğine alnımı koydum

Sanki bir yeraltı nehr çağlıyordu.

Ara

Peygamberimizin bu duasını hayata geçirmek, öğrencilerimize sorumluluklarını hatırlatmak ve kendi denetimlerini sağlayabilmek için kısa filmler izletildi. Kulüp ögrencilerimizle pano çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Hayat Sude ATASEVER hafızlık yarışmasında il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından ötürü tebrik eder, bu başarıda emeği geçen öğrencimizin ailesine ve öğretmenlerine teşekkur ederiz.