ORDU / ALTINORDU - Altınordu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine “Hayalimdeki Meslek” projesi kapsamında Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi , Başöğretmen Anadolu Lisesi ve Altınordu Mesleki Eğitim Merkezinin tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

21 Mart Perşembe günü 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Mrt

İnancın,fedakarlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin 109.yıldönümünü büyük bir onur ve heyecanla idrak ettik.Dağların,taşların şüheda gövdesine büründüğü bu muazzam zaferin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyor;tüm şehitlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyoruz..

Mrt

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından, öğrencilerimize “Öfke  Kontrolü “ semineri düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Altınordu İmam Hatip Ortaokulu 2. dönem 1. ortak sınavlarına ilişkin takvim aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimizin dikkatine önemle sunulur.

Mrt

Okulumuz 7.ve 8.sınıf öğrencilerine lise tanıtım günü etkinliği düzenlendi. Tanıtım için okulumuza gelen ortaöğretin kurumu idareci,rehber öğretmenlerine öğrencilerimize bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederiz.

Şbt

Hedef LGS projesine dahil olan imam hatip ortaokulları hedef lgs koordinatörleri il toplantısı yapılmış, ortak kararlar alınmıştır

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Kalite Takip Sistemi şubat ayı faaliyetleri kapsamında planlanan haftanın ayet ve hadisleri panolarda ve LCD ekranlarda gösterildi

Şbt

Okulumuz 6/D sınıfı öğrencisi Mahir ATAŞ yüzme dalında Ordu il üçüncüsü olmuştur.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Şbt

2.Dönem Veli Toplantıları tüm hafta devam etti. 8.sınıflarla başladığımız toplantılara 5.sınıflarla devam ettik.Toplantılara katılım gösteren tüm öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Emine YOLCU tarafından Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin kullanımı konulu seminer verilmiştir.

Şbt

Din Öğretim Genel Müdürlüğü Mesleki uygulama esasları çerçevesinde, Altınordu İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri okulumuz mescidinde uygulamalı olarak planlanıp uygulanmaktadır.

Şbt

8. Sınıflara seviye tespit sınav uygulamaları  devam etmektedir. Sonuçları öğrenci ve velileri ile paylaşılmaktadır.

Şbt

Okulumuz ltınordu İmam Hatip Ortoakulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen LGS kış kampı,  15 günlük yarıyıl  tatilinde yoğun bir tempo eşliğinde gerçekleştirilmiştir.